Dagblad Kennemerland opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Dagblad Kennemerland op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Dagblad Kennemerland

Hoe kun je Dagblad Kennemerland direct opzeggen?

Dagblad Kennemerland opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren, te weten:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van Dagblad Kennemerland per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in één minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op Dagblad Kennemerland voor te zetten.

Dagblad Kennemerland opzeggen
Wat je moet weten over Dagblad Kennemerland

Dagblad Kennemerland is een regionaal dagblad, dat maandag t/m zaterdag verschijnt. Het dagblad maakt deel uit zes andere edities. De zes edities zijn Alkmaarsche Courant, Dagblad Waterland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Zaanstreek, Noordhollands Dagblad, Helderse Courant en als laatste Schager Courant. Dit zijn allemaal ochtendkranten die dagelijks verschijnen in hun eigen regio. Al deze kranten bij elkaar hebben ongeveer gezamenlijk 98.000 exemplaren dat tegelijk wordt gemaakt, dat met de tijd is gedaald. In het jaar 2001 was de oplage ongeveer 155.000. Het dagblad verschijnt in veel verschillende regio’s, zoals Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Castricum, Wijk aan Zee, Uitgeest en Velsen-Noord.

Holland Media Combinatie BV (oftewel HMC Media) is de uitgeverij van het dagblad. Holland Media Combinatie is niet alleen een uitgever van het Dagblad Kennemerland, maar ook van Stadsblad De Echo en veel meer andere regionale dagbladen, zoals Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander. De uitgeverij is in 2005 opgericht en is door de Telegraaf Media Groep en drie andere uitgeverijen ontstaan, omdat ze samenvoegde. In 2008 nam Holland Combinatie Media veel meer andere kranten over.

Share This