Noordhollands Dagblad opzeggen

Zeg hier eenvoudig online Noordhollands Dagblad op

Veel gestelde vragen over stopzetten van Noordhollands Dagblad

Hoe kun je Noordhollands Dagblad direct opzeggen?

Noordhollands Dagblad opzeggen is heel eenvoudig via internet. Dit kan op 3 manieren:

1. per brief
2. per mail
3. telefonisch

Het stopzetten van de Noordhollands Dagblad per brief is het meest eenvoudig, omdat je dit in twee minuten online geregeld hebt. Je weet dan zeker dat jouw opzegging slaagt en je niet overgehaald wordt om het abonnement op de Noordhollands Dagblad voor te zetten.

Noordhollands Dagblad opzeggen
Wat je moet weten over Noordhollands Dagblad

Het Noordhollands Dagblad is een regionaal dagblad, dat maandag t/m zaterdag verschijnt. Het dagblad bestaat uit zeven andere edities. De zeven edities zijn Alkmaarsche Courant, Dagblad Kennemerland, Dagblad Waterland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Zaanstreek, Helderse Courant en als laatste Schager Courant. Dit zijn allemaal ochtendkranten die dagelijks verschijnen in hun eigen regio. Al deze kranten bij elkaar hebben ongeveer gezamenlijk 98.000 exemplaren dat tegelijk wordt gemaakt, dat met de tijd is gedaald. In het jaar 2001 was de oplage ongeveer 155.000. Het dagblad verschijnt in veel verschillende regio’s, zoals Alkmaar, Noordkop, West-Friesland, IJmond, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam, Haarlem en Gooi.

Holland Media Combinatie BV (oftewel HMC Media) is de uitgeverij van het dagblad. Holland Media Combinatie  is niet alleen een uitgever van het Leidsch Dagblad, maar ook van Stadsblad De Echo en veel meer andere regionale dagbladen, zoals Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, IJmuider Courant en De Gooi- en Eemlander. De uitgeverij is in 2005 opgericht en is door de Telegraaf Media Groep en drie andere uitgeverijen ontstaan, omdat ze samenvoegde. In 2008 nam Holland Combinatie Media veel meer andere kranten over.

Het Noordhollands Dagblad heeft veel bekende medewerkers. Een paar daarvan waren onder anderen Bert Klunder, Theo Kooman, Klaas Wilting en nog een aantal andere.

Share This